Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2016 19:40
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Čtvrtý Addict rozproudí 2. září Mercedes Benz Prague Fashion Week

REFRESHER ČESKÝ RAP FASHION WEEK
Uložit Uložené

Addict #4 slibuje ojedinělý hudební zážitek. Prostor bývalých jatek s tajemnou atmosférou bude speciálně světelně upraven a rozdělen na dvě části.

Hudební party s názvem Addict, která se bude konat již po čtvrté, se chystá tentokrát v Holešovické tržnici. Na svědomí ji má opět DJ Jakub Strach alias NobodyListen, talentovaný 22letý hudební producent a ambasador Red Bull Music Academy pro Českou a Slovenskou republiku.

Addict #4 slibuje ojedinělý hudební zážitek. Prostor bývalých jatek s tajemnou atmosférou bude speciálně světelně upraven a rozdělen na dvě části, z nichž první bude sloužit jako chill out zóna s bary, druhá jako hlavní stage. O dokonalý zvuk se postará systém FunktionOne. NobodyListen si dal opět záležet na složení vystupujících, kteří tentokrát zastupují ryze českou scénu. Během večera vystoupí sám NobodyListen, Double J, Yeezuz2020 DJ set a Inphy. Party vypukne 2. září od 22 00 hodin a bude pokračovat do 5 00 hodin ráno.

Čtvrtý Addict rozproudí 2. září Mercedes Benz Prague Fashion Week

Akce má podtitul Fashion Week Edition, a to z jednoho prostého důvodu. Koná se totiž v době Mercedes Benz Prague Fashion Week, který začíná již 1. září. Má to své opodstatnění. NobodyListen sice nepřestává lovit v hudebních vodách, ale pustil se také do návrhářství. Módní návrhářka Iva Burkertová, tvořící pod značkou ODIVI, ve spolupráci s Nobodym navrhla kolekci oblečení Spring/Summer 17, která si zažije na Addictu svou předpremiéru, ale oficiálně bude k vidění právě až na MBPFW 5. září. Nebudou ale sami, na jejich exkluzivní catwalk show se představí také kolekce Fall/Winter 16 od mladé značky MyDearClothing.

Čtvrtý Addict rozproudí 2. září Mercedes Benz Prague Fashion Week

Vstupenky jsou k dostání přímo na místě za 100 Kč, ovšem prostor má omezenou kapacitu pro 800 lidí. Přesná lokace: Holešovická Tržnice, Hala 36, Bubenské nábřeží.

Domů
Sdílet
Diskuse