Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2016 15:45
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Flashe čeká ve třetí sérii obrovské dilema. Zůstane v nové realitě jako Barry, nebo napraví změny v čase a stane se opět superhrdinou?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Barry Allen neztrácí pouze své vzpomínky, ale i schopnosti. Nejnovější trailer vás na blížící se epizody zaručeně navnadí.

Nadcházející, už v pořadí třetí série seriálového Flashe, která se již zanedlouho dočká své dlouho očekávané premiéry, bude pokračovat přesně tam, kde ta předcházející skončila. Barry se opět jednou vrátil zpět v čase, zachránil život matce Noře a způsobil tak katastrofální roztříštěnou alternativní realitu s množstvím změn, což znamená, že nás čeká jakási televizní adaptace obecně velmi oblíbeného komiksu s názvem Flashpoint. Pokud ale sledujete naše novinky pravidelně, tak už všechno určitě ovládáte. Stanice The CW navíc zveřejnila zcela nový trailer, který vás na blížící se epizody zaručeně naladí ještě o něco více. Kromě množství dosud neviděných záběrů totiž nabízí i pohled na ústředního hrdinu před nesmírně důležitým rozhodnutím. Ten si začíná uvědomovat, že pokud i nadále setrvá v nově vytvořené realitě, bude se muset nadobro rozloučit se svým předchozím životem a superschopnostmi. A jak to celé nakonec dopadne, zjistíme již 4. října 2016, kdy se Flash konečně vrátí na televizní obrazovky. Do té doby si vychutnejte níže přiloženou ukázku a dejte nám vědět, co od třetí série očekáváte.

Flashe čeká ve třetí sérii obrovské dilema. Zůstane v nové realitě jako Barry, nebo napraví změny v čase a stane se opět superhrdinou?
Zdroj: The CW
Domů
Sdílet
Diskuse