Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2016 17:39
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Nejkrásnější Češky a Slovenky na Instagramu: Děvčata z našich zemí, která vědí, jak zamotat hlavu

REFRESHER
Uložit Uložené

Chladné a upršené říjnové dny vám alespoň trochu zpříjemní dávka krásných děvčat z našich končin.

V září jsme vám sice nový díl nepřinesli, ale to neznamená, že jsme na oblíbený seriál o nejkrásnějších Češkách a Slovenkách zanevřeli. Dnes přichází na vaše obrazovky nový díl a opět bude nabitý jen samými kráskami z našich zemí. Jak už bývá zvykem, představíme si čtyři dívky, jejichž Instagram prostě musíte sledovat. Ve výběru uvidíte například i finalistku soutěže krásy Miss Universe 2016. Ta sice nezvítězila, ale podle našeho názoru si zaslouží trochu více pozornosti.

Ještě před tím, než se pustíte do scrollování, bychom vám chtěli poděkovat za všechny maily, které nám posíláte. Určitě v tom pokračujte dál. A pokud jste se náhodou nenašli v dnešní části, nezoufejte, možná se objevíte v následující.

Znáš krásnou a zajímavou Češku nebo Slovenku, nebo jsi jí ty sama? Chtěla by ses objevit v další části? Instagram nám můžeš posílat na mail [email protected] a možná se objevíš v dalším díle.


@petraagalareva

Začínáme kráskou z Bratislavy a určitě ji už mnozí znáte. Ano, Petra se dostala mezi 12 finalistek, které minulou sobotu bojovaly o titul královny krásy na soutěži Miss Universe 2016. Petra sice nezvítězila, ale v našem článku nesmí určitě chybět. Její krása mluví za vše.

@abednaric

Pokračujeme Alicí, na které si jako první pravděpodobně všimnete jejích plných rtů. Navíc, po dlouhé době se nám ve výběru objevila kráska s blond vlasy a jsme velmi rádi. Pokud se vám tedy líbí podobné dívky, víte, kam máte klikat.

@bibibaltovic

Přirozeně krásná Bibi se věnuje modelingu a zastupuje ji agentura Mix Model Management. Pánové, musíme vás však zklamat, Bibi je již zadaná. Tvoří pár s Adamem Bardym, který je čtenářům Refresheru určitě známý. Tito dva se prostě našli.

@sofiapavlin

A na závěr vám přinášíme Sofii, jejíž profil nenechá nikoho chladným. Na Instagram rada přispívá pikantními fotografiemi, které pravděpodobně zaujaly i rapera radikála, protože se tato kráska objevila v jeho klipu.

Domů
Sdílet
Diskuse