Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2017 18:29
Čas čtení 0:00
freshfem redakcia

Pokud jsi momentálně bez partnera, nezoufej. Těchto 6 důvodů tě přesvědčí, že být single vůbec není taková tragédie

Uložit Uložené

I když je láska jeden z nejkrásnějších pocitů v životě, být chvíli single má také pár benefitů.

Existuje asi milion důvodů, proč je skvělé mít partnera. A nejde jen o lásku, ale také o dělení povinností, kdy nemusíš každý víkend táhnout domů nákupy a vysávat byt sama, ale i sdílení radostí (jídla) či starostí. Máš si s kým naplánovat letní dovolenou či výlet a velkým bonusem je i pravidelný sex. Single život má však také své četné výhody, které si mnoho žen neuvědomí, dokud si to nezkusí na vlastní kůži. Pokud jsi momentálně bez partnera a nedokážeš si takový život vychutnat nebo se prostě utápět v žalu a píšeš po 3 sklenicích vína zoufalé zprávy svému bývalému, zkus se podívat na to, jaká pozitiva v něm přeci jen můžeš najít.

Můžeš nosit rtěnku. Kdykoliv.
Jistě, zdánlivě nepodstatné. Pokud však jdeš na rande s novým chlapem, určitě víš, o čem mluvím. Oblékneš si skvělé šaty, vykouzlíš dokonalý make up a přijde na řadu rtěnka. V hlavě ti hned naskočí milion možných scénářů. „Budeme se líbat? Chci, abychom se líbali? Dám si rtěnku a když mě bude doprovázet domů, tak si ji setřu? Nedám si rtěnku, vezmu si ji jen do kabelky.“ Pokud jsi právě nezadaná, můžeš nosit rtěnku i do postele a nikdo se nebude stěžovat a atakovat tě otázkami: „Co to máš na ústech?“

Máš postel jen pro sebe
Znáš to věčné přetahování se o kousek místa na posteli, o ten pohodlnější polštáři či kousek přikrývky, aby ti nezmrzly palce na nohou? Pokud jsi single, toto se ti nemůže stát. Jedině, že by ti okupoval postel tvůj čtyřnohý miláček nebo by sis na jednu noc přivedla domů náhodného návštěvníka. Ale jedna noc se zvládnout dá.

Můžeš si vyrazit s kamarádkami a nemusíš nic vysvětlovat
I ty si určitě občas ráda zajdeš s kámoškami na drink či zabavit se do klubu. Není skvělé, když se nemusíš nikomu zpovídat a můžeš si jen tak vyrazit? Bez zbytečných otázek typu: „Kdy se vrátíš? Kam půjdete? Budou s vámi i nějací muži?“ Pokud jsi single, nikomu nemusíš předem oznámit kam jdeš, ani kdy se vrátíš. A už vůbec si nemusíš připravovat vysvětlení, pokud se náhodou zpozdíš s příchodem z baru o pár hodin. Žádné žárlivé scény.

Nemusíš si holit nohy

Podívejme se pravdě do očí! Není léto, nenosíme každodenně šaty, sukni ani kraťasy. Doma tě nikdo nesoudí a do práce či školy si vezmeš přece dlouhé kalhoty. Bez výčitek svědomí si můžeš užít týden bez žiletky a nejlepší na tom je, že o tom nikdo nebude vědět. Nicméně nezapomínej, že „štěstí přeje připraveným.“

Na telku se můžeš dívat i v teplákách a vytahaném tričku
Znáš to. Vzbudíš se v neděli ráno, s kocovinou po propité noci. Vypadáš, jako kdyby tě právě přežvýkala kráva. Umíš si představit něco lepšího, než „vyvalit se“ ve starých teplákách a vytahaném XXL tričku s dírou v podpaží, které ani náhodou neprošlo kolem slova sexy? Přesně v takovém exkluzivním outfitu můžeš trávit celý víkend a vůbec se nemusíš cítit provinile, že zanedbáváš svůj vzhled.

Můžeš utrácet více na sebe
Miluješ utrácet dvě třetiny výplaty na nové oblečení, kosmetiku, případně dobré jídlo? Pokud jsi single, klidně! Nemusíš totiž utratit ani korunu za svého přítele, který každý týden proděraví minimálně tři páry ponožek a od tebe očekává, že mu budeš nosit z nákupů stále nové.

Domů
Sdílet
Diskuse