Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2017 v 8:16
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Bude mít seriál Stranger Things více než čtyři nebo pět sérií? Tvůrci chtějí skončit v nejlepším

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jakým směrem se atmosferická hororovka bude ubírat a kdy se dočkáme jejího konce?

Seriál Stranger Things od Netflixu nás před nedávnem polapil a nepustil díky svému mrazivému příběhu a především pak skvěle vystižené atmosféře osmdesátkových hororových titulů. A jak už to tak u podobně zdařilých projektů bývá, okamžitě vznikla silná fanouškovská základna dožadující se další série. Takoví nadšenci by pochopitelně chtěli tolik dílů Stranger Things kolik je možné, ale jak už to bývá, televize je velmi diverzifikované médium. Máme tu sitcomy jako Teorie velkého třesku, které běží už několik let nebo seriály jako The Walking Dead, které i přes upadající kvalitu stále ne a ne skončit. Dostáváme však i seriály jako Breaking Bad, které mají svůj osud nalajnovaný a po odvyprávění příběhu prostě skončí. Otázkou tedy je, kam zařadit Stranger Things.

Na toto téma si pohovořili showrunneři Ross a Matt Dufferovi s magazínem EW. Ti ve zkratce pověděli, že očekávají přibližně 4 nebo 5 sérií, ale to se může časem změnit. Nechali se zároveň slyšet, že by ze seriálu rádi měli uzavřený příběh, který skončí na vrcholu, nikoli po zbytečných sériích, které už budou postupně upadat do nezáživné nudy. A s tím samozřejmě nemůžeme nesouhlasit. Navíc bych Stranger Things spíše přirovnal k rozkouskovanému filmu než seriálu v jeho klasické podobě. Na konci tohoto roku se tedy dočkáme sequelu, a protože tvůrci prý mají v rukávu spoustu skvělých nápadů, určitě nebudeme zklamání. Elegantní myšlenku skončit v nejlepším namísto snahy z toho co nejvíce vytřískat ceníme a doufáme, že svá slova tvůrci dodrží. Kolika sérií se podle vás Stranger Things dočkají?

Bude mít seriál Stranger Things více než čtyři nebo pět sérií? Tvůrci chtějí skončit v nejlepším
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse