Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2017 12:09
Čas čtení 0:00
Jan O.

The Walking Dead by mohlo pokračovat klidně i do roku 2030, ne-li déle, tvrdí showrunner seriálu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oblíbený serial ze světa zamořeného zombíky ještě rozhodně končit nebude.

The Walking Dead už asi není třeba nikomu představovat. Seriál umožňující nahlédnout k principům přežívání skupinky lidí okolo Ricka Grimese v zombie světě si za šest let vybudoval opravdu silnou základnu fanoušků a diváků. V nejbližších dnech se můžeme těšit na opravdu očekávané finále sedmé série a fanoušci se nemusí bát, že by snad byla jedna z posledních.

Producent a spisovatel této show, Scott Gimple, si na Paley Fest v Los Angeles popovídal s fanoušky o budoucnosti The Walking Dead a zcela jistě je potěšil. Řekl totiž, že si dokáže představit pokračování seriálu minimálně až do roku 2030. „Budeme se snažit točit alespoň 20 let, komiks už to nepochybně dokázal a já se těším na vyřešení každého problému ohledně toho.“ Scott Gimple dokonce přirovnal The Walking Dead k The Simpsons, kteří na obrazovkách televize běží už 27. rokem a řekl, že je to pro něj výzva. „Simpsonovi trvají už 26 či 27 let, takže je to výzva. A výzvu přijímám.“

The Walking Dead by mohlo pokračovat klidně i do roku 2030, ne-li déle, tvrdí showrunner seriálu
Zdroj: www.amc.com

Tvůrce komiksu Robert Kirkman v minulosti řekl, že The Walking Dead má dost obsahu až pro 12 sezón. Zůstává pravdou, že seriál postupem času prošel neskutečnou proměnou, avšak stále je spousta věcí na práci. Doufáme tedy, že tvůrci nezahodí již skvěle rozjetý svět a neudělají z toho nataženou a nudnou telenovelu o tisíci dílech.

Domů
Sdílet
Diskuse