Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2017 14:27
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Stav se už dneska do Lucerna Music Baru a buď svědkem chaosu, který vyvolají Dope D.O.D. se Sodomou Gomorou

REFRESHER
Uložit Uložené

To, že se Sodoma Gomora spolu s Dope D.O.D. setkali na společné skladbě, je sice fajn a možná i trochu překvapivé, ale to, že společně i vystoupí, čekal jen málokdo.

Znáte to. Vaše oblíbená kapela se potká s vaší oblíbenou kapelou. Na desce. Často to nevyjde ani v jednom studiu. Mailem se vymění buben za akapelu, hotovo, šmitec. Šance, že byste jejich souhru viděli naživo, se blíží k nule. Když si Sodoma Gomora pozvali na album Dope D.O.D., vypadalo to, že se bude běžný scénář opakovat.

My se však již dnes dočkáme menšího zázraku a budeme si moci vychutnat společný track Terminator, kde se průkopníci horrorcoru u nás, tedy Sodoma Gomora ve složení Řezník, DeSade a DJ Ill Rick, doplňují s nizozemskou smrští v podobě Dope D.O.D. Obě seskupení totiž svou návštěvou poctí pražský Lucerna Music Bar, kde se dveře otvírají dneska ve 20:00. O hodinu později pak začne Sodoma, načež je v 22:00 nahradí Dope D.O.D. Vstupenky kupujte tady do sedmi hodin za 530 Kč, na místě potom za 630 Kč.

Facebookovou událost najdeš tady.

Domů
Sdílet
Diskuse