Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2017 1:42
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Taboo bude určitě pokračovat. Tom Hardy a tvůrce seriálu mají plány na dvě další série

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Příběh Taboo je rozvržen do tří sérií.

Každoročně vyjde tolik kvalitních seriálů, že už pomalu zapomínám na filmy jako takové. I tak nestíhám sledovat ani ty, na které jsem se těšil dlouhé měsíce, ale v případě takových počinů, jako je Taboo, bych si čas určitě našel. Proto nás těší, že FX plánuje skutečně ještě dvě další série. Potvrdil to spoluscénárista a tvůrce seriálu Steven Knight (Peaky Dlinders), který píše scénář podle děje od Toma Hardyho a jeho otce.

Knight se nechal slyšet, že zatímco první série byla o útěku, ta druhá bude o dobrodružství. Celé to skončí v sérii třetí, která bude zase značit příchod. V případě, že se v druhé sérii rozloučíme s Bracem, je možné, že ho uvidíme v té třetí. Tedy v případě, že Knight příchodem narážel na návrat Jamese Delayneho do Londýna. Na závěr doplnil, že podle jeho názoru se musíte hodně snažit, abyste natočili nudný příběh z minulosti. Historie byla vždy vyprávěna z pohledu králů, princezen a podobně, on však vidí své příběhy v mnohem nižších sociálních vrstvách, tam, kde se bojovalo o život a štěstí. Jak se vám líbila první série Taboo? Jste rádi, že uvidíme jen tři série místo nekonečného a nudného děje?

Domů
Sdílet
Diskuse