Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2017 3:52
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

HBO s největší pravděpodobností připravuje reboot Watchmenů v podobě epického seriálu!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Je tu však jeden výstražný prst.

Velmi zajímavá a potěšující zpráva. HBO podle hollywoodských zdrojů pracuje s Damonem Lindelofem na seriálovém zpracování skvělého filmu Watchmen od Zacka Snydera. V roce 2015 jsme vás informovali o tom, že právě Snyder má show pro HBO produkovat, uběhly však téměř 2 roky ticha a nezdálo se, že se seriálu dočkáme. Vzhledem k tragické nedávné okolnosti a zaneprázdněnosti režiséra už s ním ani moc počítat nemůžeme, ale štafetu po něm přebral právě zkušený, i když ne nejlepší scenárista.

Damon Lindelof sice působil jako showrunner seriálů Lost či The Leftovers, napsal však i Kovboje a vetřelce, pracoval na Prometheovi a nevyšlo mu to ani se Zemí zítřka. Nepochybně se lépe cítí v televizní tvorbě a my mu držíme palce. Tedy pokud se ukáže, že se seriál skutečně připravuje, protože HBO ještě nevydalo žádné oficiální stanovisko. V každém případě, nová adaptace se má od té zamýšlené Snyderem výrazně odlišovat.

Domů
Sdílet
Diskuse