Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2017 11:09
Čas čtení 0:00
Jakub Hvozdovič

Trailer pro 2. sérii nelítostného Westworldu od HBO se nese ve znamení jediné věci - krvavé pomsty robotů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mindfuckový western sice dorazí až za rok, ale už teď se ho nemůžeme dočkat.

Westworld se nechystá zpomalit. Teprve nedávno se začala natáčet druhá série (která bude premiérovat až v roce 2018), ale tvůrci Jonathan Nolan a Lisa Joy ve spolupráci s HBO potěšili fanoušků už během včerejšího Comic-Conu. Nemusíte se bát. Nejde o žádné záběry z natáčení, ale o regulérní trailer a musíme přiznat, že vypadá opět šíleně dobře.
 
Pro osvěžení paměti připomínáme, že Ford (Anthony Hopkins) na konci první série vypustil své výtvory „na svobodu“ a v parku tak nastal pořádný chaos. Roboti nabyli vědomí a jak můžeme vidět níže, vztek za roky bolesti, vražd a znásilnění si na lidech pořádně vybili. Pomsta je sice dominantním tématem traileru, ale diváci vědí, že se toho v seriálu děje o dost více. Jak bude pokračovat příběh Dolores (Evan Rachel Wood) a Teddyho (James Marsden)? Co po nových zjištěních čeká Bernarda (Jeffrey Wright) nebo Maeve (Thandie Newton). Co Man in Black (Ed Harris)? Objeví se v druhém levelu této zamotané hry? Myslíte, že dostaneme odpovědi na všechny naše otázky?

 

Domů
Sdílet
Diskuse