Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2017 13:30
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Kuriózní rozchod ve Výměně manželek otřásá českým internetem. Jak vypadá drsná hádka milovnice hadů a alkoholu se svým přítelem?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

„Mačkáš mi hada, debile.“

Televizní bizár po prázdninách opět pracuje na plné obrátky. Důkazem toho může být i ukázka středeční epizody Výměny manželek, kterou bude vysílat TV Nova.

Desetidenní výměna dvou žen – pětatřicetileté Jany, milovnice hadů a alkoholu žijící v Německu a naprosto jiné dvaadvacetileté Sabiny z Prahy skončila asi největší hádkou v historii tohoto pořadu. Janina chaotická domácnost zahrnující dvě děti a rovných jedenáct hadů dá totiž druhé účastnici pěkně zabrat. 

Celý pobyt vygraduje poslední den, kdy se oba páry poprvé shledají dohromady a všechno si velmi emotivně poví do očí. Můžeme vidět značně pokulhávající vztah Romana a Jany, která vypadá, že pěstuje větší sympatie ke svému hadovi než k partnerovi. Roman se snaží věci urovnat, ale schytá jen salvu sprostých slov a u stolu dokonce i facku. Na video se můžeš podívat přímo zde, celá epizoda pak poběží již zítra ve středu ve 20:20 na Nově. Poctivá dávka televizní divnoty zaručena!

Domů
Sdílet
Diskuse