Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2017 13:46
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nejbrutálnější KO všech dob? Zápas v MMA ukončil děsivý kop do hlavy, po kterém bojovník ztratil veškerou kontrolu nad tělem

SPORT
Uložit Uložené

Zápas mezi Samuelem Ilnickim a Solomonem Rogersem ukončilo brutální KO, které se jen tak nevidí.

Zápasy ve smíšených bojových umění dokážou být nesmírně poutavou, ale také brutální podívanou, což se znovu potvrdilo i při nedávném zápasu dvojice borců Samuela Ilnickiho a Solomona Rogerse. Právě pro druhého z jmenovaných se jednalo o debutový výstup v oktagonu, ten však nedopadl ani zdaleka podle jeho představ. Samuel Ilnicki totiž na svého soupeře hned v prvním kolem vypálil tvrdý kop, kterým Rogerse trefil přesně na čelist a ten se jen naprosto bezvládně skácel k zemi.

Jak si na níže přiloženém videu můžete všimnout, zápasníkův nehybný stav na chvíli vyděsil nejen diváky v publiku, ale i samotného Ilnickiho. Rogers se podle všeho později z krutého knockoutu vzpamatoval, do konce života na něj však zřejmě nezapomene.

Domů
Sdílet
Diskuse