Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2018 13:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Wrestling není vždy hraný. Baseballová pálka do oka poslala Eddieho do nemocnice, i když šlo jen o nehodu

SPORT
Uložit Uložené

Wrestling dokáže být čas od času pořádně tvrdý.

Pokud jsi dosud nevyrůstal v izolaci, tak ti musí být jasné, že wrestling není skutečný. Jednotlivé údery či kopy mají bojovníci dopředu natrénovány a umí je před očima diváků zahrát tak věrohodně, že vypadají jako opravdové. Wrestling je z velké části zejména o zábavě, což však neocenil bojovník Eddie Edwards v zápase se Samim Callihanem.

Oba bojovníci předváděli skvělou šou, avšak Calihan před koncem zápasu prohrával a potřeboval misky vah zvrátit na svou stranu. Do ringu proto hodil židli a baseballovou pálku, kterou se chystal použít k doražení soupeře. Eddie přijal svůj osud a zůstal ležet na zemi, zatímco mu Callihan položil na tělo židli a pak se vydal zvednout basebalovou pálku.


Samotným závěrem zápasu měl být jeden přesně mířený úder pálkou přímo do hlavy, ale Callihan udělal obrovskou chybu a sílu úderu nezmírnil těsně před hlavou svého kolegy ležícího na zemi. Celou silou mu proto pálkou udeřil přímo do oka a nejenže mu zlomil nos, ale i očnici, což je prostor lebky, ve kterém se nachází oko. Eddie tak může děkovat za to, že po úderu pálkou neztratil zrak, ale už si o incidentu i zažertoval, a tak bude zřejmě všechno v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse