Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2018 14:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kim Kardashian ukázala při promování svého parfému téměř všechno. Tvoji fantazii moc zapojovat nemusíš

REFRESHER
Uložit Uložené

Hvězda z televizní reality show zvolila zajímavou propagaci nové vůně.

Kim Kardashian jednoduše přesně ví, jak zaujmout. I ve svých 37 letech vydělává pomocí vlastního vzhledu a těla miliony korun ročně, přičemž prodává vše od vlastních kolekcí oblečení, kosmetiky až po parfémy. Na svém Instagramu ji tento týden čekala příjemná povinnost, protože zanedlouho vydává novou součást své kolekce parfémů. Kolekce s názvem KKW Fragrance vyšla poprvé v minulém listopadu a vyprodala se za méně než týden, a tak není divu, že si chce Kim svůj úspěch zopakovat.

Nejnovější vůně dostala název KKW Body a už samotný název naznačuje, čím byla inspirována. Kim parfém označuje jako sochu vlastního těla, což naznačují i fotografie ze sociálních sítí. Nejen na Instagram, ale i na Twitter zavěsila záběry, které prakticky odhalují vše, co jsi na Kim kdy potřeboval vidět.

Kim posunula hranice své nahoty do extrému, aby fotografie nemohli vymazat z Instagramu, ale zároveň způsobily pořádný rozruch. Na trh se parfém dostane už 30. dubna, takže pokud bys chtěl vonět jako zlatavá barva, jak ho označila Kim, pak neváhej investovat.


Domů
Sdílet
Diskuse