Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2018 11:46
Čas čtení 0:00
Ester Viktória Ziff

Kreativní balerína pobláznila sociální sítě. Kylie tě přesvědčí o tom, že balet má místo všude

Uložit Uložené

Když se ti bude v nejbližší době zdát cvičení nudné, zkus si ho okořenit jako Kylie Shea.

Když se řekne balet, mnozí si představí obecenstvo, které nadšeně čeká, kdy přijde na pódium první balerína v ikonické sukni. Ladně tančící na špičkách, které jasně zdůrazňují její eleganci a něžnost. Kylie Shea je profesionální tanečnicí v New Yorku a Los Angeles.

Jednoho dne při cestě domů zaslechla hrát písničku No od Meghan Trainor, která jí vnukla myšlenku na neobvyklé cvičení. Svůj nápad natočila na video, které dosáhlo 200 000 zhlédnutí v průběhu jednoho dne a na její Instagram přišlo množství nových followerů, včetně zmiňované Meghan.

Kylie neuznává specifická cvičení a říká, že jen poslouchá, co chce její tělo dělat. Její den může zahrnovat hodinu baletu, dvě hodiny ve fitku a večerní taneční představení, ale stejně tak může svůj kreativní den strávit v kanceláři.

„Rada využívám tanec v běžném cvičení a posouvám tak hranice nemožného,“ říká tanečnice.

Pokud sis tedy myslela, že je běh na pásu náročné cvičení, zkus si ho v baletních cvičkách. Kylie také doporučuje skákání přes švihadlo, které je její oblíbené. Stejně virální jsou i videa s jejím otcem, který opakuje všechny její cviky a rád si obleče i baletní sukni.

„Je bláznivý jako já, vždy se nechá ke všemu přemluvit, a tak se spolu bavíme a tvoříme. Je mým hrdinou a fanouškem číslo jedna.“

Když se ti bude příště zdát cvičení nudné, zkus si ho okořenit jako Kylie Shea. A pokud tě neláká sobotní vysávání na špičkách, nezapomeň alespoň zábavné Američance hodit follow.

Domů
Sdílet
Diskuse