Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2018 11:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejkrásnější Češkou se stává Lea Šteflíčková. Kromě účasti na Miss Universe získává skoro milionovou spolupráci s kosmetickou značkou

REFRESHER
Uložit Uložené

V živém přenosu jsme poznali novou Miss Česka.

Během včerejšího večera jsme v Ostravě poznali novou královnu krásy, o které se dlouhá léta rozhoduje v rámci soutěže Miss Česko 2018. Již tradičně bylo rozhodování náročné, avšak nakonec si unikátní korunku pro nejkrásnější Češku odnáší dvacetiletá Lea Šteflíčková. Ta byla od počátku velkou favoritkou a za vše hovoří její slova při představování, protože o sobě tvrdí, že je ambiciózní a nikdy se nevzdává.

Rodačka z Ústí nad Labem si kromě možnosti reprezentovat Česko na prestižní světové soutěži Miss Universe odnáší i kontrakt s kosmetickou firmou v hodnotě 750 tisíc korun. Modelingu se věnuje už od svých třinácti let, a tak jí tento úspěch v kariéře bez pochyb pomůže.

Titul Vicemiss si odnáší Jana Šišková ze Zubří a na pomyslném třetím místě skončila Tereza Křivánková z Prahy. Ty nám dej do komentářů vědět, která z dvanácti krásek byla tvou favoritkou a zda jsi s výsledky spokojen.

Vítězka Lea Šteflíčková

Domů
Sdílet
Diskuse