Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2018 11:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Iker Casillas nevěří, že Američané přistáli na Měsíci. Zpochybnil to na Twitteru

SPORT
Uložit Uložené

Od fanoušků chtěl, aby hlasovali v jeho anketě.

Španělská legenda Iker Casillas momentálně hrává za portugalské Porto. Občas se dostane do médií díky parádnímu zákroku, jenže během letní přestávky mezi sezónami tráví čas i na různých večírcích s kamarády. Na jednom z nich se ocitl i před pár dny a celá parta v jednu chvíli začala diskutovat o tom, zda vůbec před 49 lety lidstvo skutečně přistálo na Měsíci.

Iker zřejmě chtěl znát i názor svých fanoušků, a tak na Twitter napsal krátký status o tom, jak budeme příští rok slavit již 50. výročí přistání mise Apollo 11. On však nikdy nevěřil tomu, že Neil Armstrong i Buzz Aldrin na měsíčním povrchu stáli, což vyjádřil i na Twitteru. Přistání sice nevěří, ale chtěl vědět, co si o tom myslí followeři na sociální síti.

Pod příspěvek rovnou přidal i anketu, kde mohli hlasovat, a naštěstí vyhrál zdravý rozum, i když jen velmi těsně. Z více než 300 tisíc hlasů 58 procent lidí věří přistání na Měsíc. Smutnější však je, že až 42 procent lidí si pravděpodobně myslí, že mise vznikla v hollywoodském studiu.


Domů
Sdílet
Diskuse