Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2018 9:32
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor se už v říjnu vrátí do UFC. Postaví se proti němu Khabib Nurmagomedov

SPORT UFC
Uložit Uložené

Irský bojovník čekal na návrat do oktagonu dva roky.

Na oficiální potvrzení přímo z UFC čekal celý svět bojových umění. Conor McGregor se po dvou letech vrátí zpět do oktagonu a už 6. října ho prověří Khabib Nurmagomedov. Ruský bojovník si na Ira brousí zuby už delší dobu a přebral po něm i titul, který McGregor ztratil kvůli nedostatku aktivity v UFC.

Na tiskové konferenci světu oznámil vzrušující informace Dana White, zatímco McGregor ani Nurmagomedov přítomni nebyli, a tak si budeme muset na předzápasové show a strkanice pár týdnů počkat. Množství lidí předpovídalo, že pokud přijde návrat McGregora do oktagonu, změří si síly právě s Rusem, protože i za řáděním irského bojovníka na UFC 223 v New Yorku bychom mohli hledat Nurmegomedova se svou partou.


Conor dostal za napadení autobusu trest, protože musí navštěvovat hodiny zvládání hněvu a odmakat si bude muset i veřejně prospěšné práce. Na začátku října budeme svědky dlouho očekávaného souboje, který se mimochodem odehraje v Las Vegas.

Drzý McGregor si nikdy nebral servítky, takže se Rus určitě může těšit na pořádnou spršku nadávek, avšak Nurmagomedov plánuje Ira naučit skromnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse