Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2018 10:36
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo vyprodal zásoby dresů Juventusu na celou sezónu za jediný měsíc

SPORT
Uložit Uložené

Juventus Turín si po příchodu Cristiana Ronalda musí mnout ruce.

Na začátku července svět oběhla zpráva, kterou jsme nečekali. Cristiano Ronaldo opravdu opustil Real Madrid a zamířil do italského Juventusu Turín. Portugalec velmi rychle vyvolal šílenství a za první dny se po celém světě prodaly stovky tisíc dresů s jeho jménem.

Deník Tuttosport nejnověji zveřejnil zprávu o tom, že prodejní mánie dresů nepřestala po prvních dnech a pokračovala prakticky celý měsíc, protože Juventus oficiálně vyprodal své celosezónní zásoby domácích dresů za zmíněných 30 dní.

Drtivá většina dresů samozřejmě obsahovala na zadní straně Ronaldovo jméno. Juventus už musel objednat novou zásobu, aby uspokojil obrovskou poptávku, přičemž oficiální stránka uvádí, že nové dresy by měly být k dispozici v říjnu, a tak si je můžeš předobjednat.

Článek na Tuttosport dodává, že Juventus nevyprodal jen nejdražší dresy, které nosí hráči přímo v zápasech, ale i levnější repliky.

Za rekordní prodeje by měl klub inkasovat zatím více než 6,5 milionu eur, a kdyby prodeje pokračovaly podobným tempem, do konce sezóny by Juventus prý mohl vydělat až přes 60 milionů eur.

Realita však bude určitě pesimističtější, jenže vyprodat sezónní zásobu dresů za měsíc dokáže snad jen Cristiano Ronaldo.

Domů
Sdílet
Diskuse