Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2018 19:22
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

FIFA 19 přinese spoustu zábavných novinek. Budeme moct hrát úplně bez pravidel a gól z dálky bude platit za dva

TECH
Uložit Uložené

V letošním ročníku série FIFA se objeví několik nových módů, které z běžné hry udělají unikátní zážitek. Z týmů budou náhodně ubývat hráči a nebudou platit žádná pravidla.

Pro nikoho, kdo někdy hrál FIFU, jistě není tradiční režim Kick Off (česky Výkop) ničím novým. Jedná se o zřejmě nejběžnější způsob hry, v němž můžete například poměřit své dovednosti proti kamarádovi v lokálním multiplayeru. V nadcházejícím ročníku slavné série se však tato klasika dočká změn a přinese několik zábavných novinek, které hru osvěží.

Jednou ze změn oproti dřívějším dílům bude pětice módů, které si budete moct na zápas nastavit. Zde jsou jejich názvy a vysvětlivky:

  • Survival Mode: Když některý z hráčů vstřelí gól, bude ze skórujícího týmu odebrán jeden náhodný hráč. Nevztahuje se na brankáře
  • No Rules: Tento mód mluví zřejmě sám za sebe. V zápase nebudou platit žádná pravidla (žádné fauly, ofsajdy apod.)
  • Long Range: Góly vstřelené uvnitř velkého vápna budou platit za jeden, ovšem pokud se vám podaří dát gól zpoza velkého vápna, bude platit za dva
  • First To...: S tímto režimem si budou moci hráči nastavit podmínky výhry. Zvítězit může například ten, kdo jako první vstřelí gól, kdo jako první skóruje třikrát a podobně
  • Headers & Volleys: Zde budou platit jen góly, které se vám podaří vstřelit hlavičkou, volejem, z penalty nebo z přímého kopu. Góly vstřelené jakýmkoliv jiným způsobem se nebudou počítat

Na různých novinek a vylepšení oproti minulým ročníkům se však můžeme těšit ještě více, chybět například nebude ani oficiální licence Ligy mistrů. 

FIFA 19 vychází 28. září (september) na PS4, Xbox One, PC a Nintendo Switch. Není však jasné, do jaké míry se bude verze hry pro poslední zmíněnou konzoli lišit od těch ostatních a zda bude také obsahovat nové herní režimy.

Domů
Sdílet
Diskuse