Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2018 10:47
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Na co myslel Tyrion během sexu Daenerys a Jona?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Láska a politika v Game of Thrones dohromady příliš nejdou, což si myslí i samotný Tyrion. Spojení Jona a Daenerys může být podle něj velmi nebezpečné.

Do premiéry osmé a zároveň poslední série Game of Thrones nám momentálně stále zůstává množství dlouhých měsíců. Ba co víc, finále tohoto populárního seriálu by se oproti původnímu plánu mohlo ještě o něco zpozdit.

Tentokrát se ale nadcházející sérií zabývat nebudeme a místo toho se na moment vrátíme k té sedmé. Pokud patříte k fanouškům Game of Thrones, tak si jistě velmi dobře vzpomínáte i na závěrečnou epizodu a intimní scénu mezi Jonem a Daenerys.

Vzájemná náklonnost těchto dvou postav neunikla ani Tyrionovi, který z pozadí vše sledoval. Co se však v těch chvílích odehrávalo v jeho hlavě a na co vlastně myslel?

Na tuto otázku pro magazín Entertainment Weekly odpověděl Peter Dinklage, tedy samotný představitel Tyrion:

„Je to složité. Tyrion miluje Daenerys, nebo si to alespoň myslí. Ona je úžasná a Tyrion své city zpochybňuje, protože s láskou nemá dobré zkušenosti. A v celé věci hraje roli i žárlivost.“

 

„Tyrion však má rád i Jona. Daenerys a Jon jsou totiž lidé, se kterými má svým způsobem nejvíce společného. Oba jsou ve svých vlastních rodinách outsideři a odmítli následovat cestu, kterou pro ně zvolily jejich rodiny.“

„Uvažuje nad tím, zda jsou romantické city Jona a Daenerys moudrým tahem, protože vášeň a politika spolu dohromady příliš nejdou. Tyrion věděl, že pokud se dají dohromady, může být jejich spojení velmi nebezpečné.“

Na co myslel Tyrion během sexu Daenerys a Jona?
Zdroj: HBO

Bude tedy rozhodně zajímavé sledovat, jak se zápletka těchto tří postav v očekávané 8. sérii vyřeší. A dokáží vůbec přežít všichni? Na to si budeme muset počkat do příštího roku.

Přesné datum premiéry zatím neznáme, ale pokud se chcete o poslední sérii dozvědět vše podstatné, vstupte do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse