Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2018 v 18:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Calin je prvním českým raperem, který vyhrál MMA zápas. Na Instagramu zveřejňuje upřímné vyjádření

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Český člen Comebackgangu se v posledních měsících hudbě moc nevěnoval a my už víme proč.

Calina z Comebackgangu už určitě znáš. Za poslední rok a půl se mu podařilo vydat mnoho úspěšných hitů s miliony zhlédnutí na YouTube. Před pár měsíci se však v tichosti a bez jakéhokoliv oznámení odmlčel a v rámci hudební aktivity odehrál jen pár koncertů.

Původně jsme si mysleli, že si jen dává pauzu, čas tráví ve studiu a na podzim nás zaplaví další sérií videoklipů. Calin však před pár desítkami hodin na svém Instagramu zveřejnil příspěvek, ve kterém nás vyvedl z omylu, a zároveň hned i překvapil.

Popisuje, co zažíval během posledních šesti měsíců, kdy od typického raplife mladého interpreta přichází až k uvědomění a náhlé změně životního stylu.

Mnozí jistě vědí, že se v minulosti bojovým sportům věnoval a nyní se k nim vrátil. Po třech měsících hned absolvoval turnaj a podařilo se mu v jeho prvním MMA zápase zvítězit. Skvělou zprávou je, že nabral i novou chuť tvořit hudbu a my doufáme, že to budeme mít možnost slyšet co nejdříve.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Před půl rokem jsem se trošku ztratil. Nevím kdy přesně to začalo, ale dostal jsem se do fáze, kdy jsem každej večer pil, spal do 1 a pak jen čekal na večer, abychom šli zase pít. Jakobych ztratil směr, jakobych ztratil důvod vstávat. Takhle to pokračovalo a stupňovalo do momentu, kdy se jedna party fakt zvrtla. Vzal jsem tašku a po roce šel na trening. Po roce nic nedělání, se strachem jestli ve mě zůstalo aspoň trochu vůle. Na tréninku mě @oskarvajicko přivítá s úsměvem a říká: “Hej Cali, za 3 měsíce pořádáme turnaj, nechtěl by ses zapojit?” Nejdřív jsem se zasmál. Neuměl jsem vůbec boxovat, jenom zápasit z juda. Pak jsem se ale zamyslel. Zkrátím to. O 3 měsíce jsem stál v ringu o 9 kilo lehčí, po každodeních dvoufázových trenálech, po obětování alkoholu, cigaret a podobných neřestech, po hektolitrech potu a po strávení celých prázdnin jen s @milos.beranek, jsem dámy a pánové, vyhrál svůj první MMA fight. Děkuju celé Boxárně Brno za přístup. Za to, že mě naučili to, co umím. Díky @gymbeamcz za to že mi vypomohli na přípravu a dietu. A díky všem, co mi pomáhali. Proč vám to sem píšu? Nejsem žádnej motivátor, ani mi o to nejde. Člověk stejně nakonec musí najít ten oheň v sobě. Jen jsem vám chtěl ukázat, co jsem poslední 3 měsíce dělal. Back to music. Posílám lásku.

Príspevok, ktorý zdieľa Calin (@calinpan),

Domů
Sdílet
Diskuse