Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2018 11:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Syn Cristiana Ronalda mu už dnes říká, že jednou bude lepším fotbalistou než on. Portugalec ho ale stihl zklidnit

SPORT
Uložit Uložené

Portugalskému fotbalistovi roste silná konkurence přímo před očima.

Jeden z nejlepších fotbalistů světa Cristiano Ronaldo sice v této chvíli neprožívá nejkrásnější momenty po vyloučení v zápase Ligy mistrů proti Valencii, ale nehledě na nešťastné červené karty se konečně v Juventusu chytil i gólově.

Po dvou víkendových gólech si brousil zuby na Valencii, avšak po incidentu s obráncem ho rozhodčí poslal předčasně do sprchy. Ještě předtím však stihl v krátkém rozhovoru promluvit o tom, jak ho doma škádlí vlastní syn.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Cristiano Junior oslavil své 8. narozeniny a nedávno vstoupil do mládežnického týmu Juventusu Turín, kde se mu okamžitě začalo dařit. Ve svém debutu vstřelil 4 góly a od té doby už přidal jeden další, díky čemuž nabral více sebevědomí.

Portugalský fotbalista v rozhovoru přiznal, že mu syn už dnes vypráví, jak jednou bude lepším fotbalistou. Ronaldo však stihl syna zchladit, protože mu odpověděl, že bude velmi těžké ho překonat.

Cristiano by svého syna rád viděl hrát fotbal na profesionální úrovni, ale umožní mu rozhodnout se svobodně.

V minulosti se o svém potomkovi vyjádřil jako o soutěživém chlapci, který je po otci, protože nesnáší prohru, je velmi rychlý, zručný na míči a nechybí mu ani výborná střela.

Kdo ví, možná bude Cristiano Junior za deset let přebírat zlatý míč podobně jako kdysi jeho otec.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domů
Sdílet
Diskuse