Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2018 11:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McGregor došel na poslední tiskovku o 20 minut později. Khabibovi chce prorazit lebku a manažera opět nazval teroristou

SPORT
Uložit Uložené

Irský bojovník se na tiskové konferenci zase předvedl.

Souboj Conora McGregora a Khabiba Nurmagomedova se nezadržitelně blíží. Krátce před začátkem největšího zápasu v historii UFC byla naplánována tisková konference, na níž si měli oba kohouti vyměnit pár ostrých slov, jenže situace se zkomplikovala.

Začátek konference byl naplánován na 15:00 místního času v Las Vegas a Nurmagomedov seděl přesně ve tři na své židli. Conor McGregor se nedostavil a do arény přišel o více než 20 minut později.

Mezitím Nurmagomedov odpověděl na řadu otázek, ale před příchodem McGregora se jednoduše zvedl a odešel se slovy, že on na něj čekat nebude.

Prý svůj zápas s Irem nepovažuje za nijak osobní a zatím neví, zda ho plánuje knokautovat, nebo absolvuje celý zápas.

Urážky z Conorovy strany nebere nijak vážně, protože ho označil za opilého muže, kterého je třeba jen ignorovat. Stále ho však zlobí incident, kdy McGregor autobus, ve kterém seděl, a tak se mu za to rád pomstí v oktagonu.

Nakonec dodal, že si s McGregorem po zápase nepodá ruku.

Po příchodu McGregora pokračovaly tradiční nadávky. Ir opět nazval manažera Khabiba obyčejným teroristou, jehož chytili s falešnými pasy. Nechápe, jak ho vůbec do Spojených států amerických pustili.

Prohlásil, že svému soupeři rozbije lebku a ani po zápase s ním nechce uzavřít příměří.

Domů
Sdílet
Diskuse