Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2018 13:19
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Z Drakeovy podpory McGregora si utahuje celý internet. Vtipné reakce na sebe nenechaly dlouho čekat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lidé si dělají srandu z raperových výrazů nebo z toho, jak často převléká kabáty.

Dlouho očekávaný zápas mezi dvěma populárními bojovníky v soutěži UFC přinesl fascinující sportovní divadlo, ale zejména nečekaný zvrat. I když nedělní souboj Conora McGregora a Khabiba Nurmagomedova skončil jasnou výhrou ruského bojovníka, mnozí považují jeho agresivní výskok z oktagonu za nesportovní projev.

Velká skupina internetových uživatelů si pochutnala zejména na Conorově týmu, konkrétně na jeho pravděpodobně nejskalnějším a nejvytrvalejším fanouškovi Drakeovi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Ten se totiž díky své houževnaté podpoře postaral o vytvoření nespočetného množství vtipných internetových reakcí. Před očekávaným zápasem ještě během vážení jsi mohl vidět rapera například běhat v irské vlajce, což samozřejmě pobavilo mnoha lidí. Ti ho také obvinili z častého převlékání kabátů.

Internetoví komici neváhali a Kanaďana si kvůli bizarní podpoře ihned podali. Nechyběly trefné ukázky Drakeovy fanouškovské minulosti či vtipné zakomponování jeho zděšení v obličeji spojeného s Khabibovým přeskokem klece.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa lanoche92 (@lanoche92),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SpinnerBeltGuy (@spinnerbeltguy),

Domů
Sdílet
Diskuse