Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2018 16:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo prý věří, že se proti němu spolčili Real Madrid i UEFA. Ligu národů bojkotuje, aby ztratila největší hvězdu

SPORT PORTUGALSKO
Uložit Uložené

Ve světě fotbalu se událo velké množství bizarních věcí.

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo zažívá po odchodu z Realu Madrid jednu pohromu za druhou. Všechno to začalo, když UEFA vyhlásila vítěze svého ocenění hráč roku. Cenu získal Chorvat Luka Modrić, i když Cristiano očekával triumf, a tak Portugalec náhle zrušil let do Monaka, kde se měl ceremonie zúčastnit.

Zanedlouho v zápase Ligy mistrů pod hlavičkou stejné organizace UEFA dostal Cristiano Ronaldo červenou kartu za zákrok, který by možná většina rozhodčích odměnila nanejvýš žlutým napomenutím.

Nakonec na povrch vyplulo obvinění ze znásilnění, a tak se v médiích objevil zajímavý článek. Italský novinář Tancredi Palmer sice nepatří mezi nejspolehlivější zdroje informací na fotbalové scéně, ale po Ronaldově přestupu do Itálie zřejmě má detailnější zprávy jako obvykle.


Doporučeno
Brňané založili v Lisabonu prvotřídní vietnamskou restauraci. Mají perfektní hodnocení, super ceny a vaří i svíčkovou Brňané založili v Lisabonu prvotřídní vietnamskou restauraci. Mají perfektní hodnocení, super ceny a vaří i svíčkovou 21. srpna 2023 6:00

V rozsáhlém článku se Palmer věnuje situaci, ve které se momentálně Cristiano Ronaldo nachází. Fotbalista prý uvěřil tomu, že žádná z nedávných věcí se neudála náhodně a ve všem mají prsty předchozí zaměstnavatel Real Madrid společně s UEFA i FIFA.

Prezident madridského klubu Florentino Perez patří mezi vlivné lidi a Cristiano údajně věří, že právě Perez se snaží svou politickou sílu využít k tomu, aby smazal celé Portugalcovo poselství z fotbalové historie. Cristiano a Perez se očividně nerozloučili jako staří přátelé, ale přestup byl jen vyvrcholením mnoha konfliktů, které se mezi oběma muži odehrály.

Cristiano si prý myslí, že Perez zatlačil na UEFA, aby za nejlepšího hráče vyhlásili Modriće. Ronaldo pak na protest nepřiletěl do Monaka, a tak Perez s UEFA zatlačili znovu a připravili si pro něj červenou kartu, protože ho chtěli zesměšnit před celým světem.

Na velkou sabotáž zevnitř fotbalového světa však Ronaldo zareagoval tak, že odmítl nastoupit za portugalskou reprezentaci v Lize národů UEFA, jelikož nechce svou přítomností a pozicí největší evropské fotbalové superhvězdy poctít soutěž pod záštitou zmíněné organizace.


Na závěr už jen třeba dodat, že Tancredi Palmer si mohl celou konspiraci vymyslet a zřejmě si do ní doplnil několik neexistujících kousků.

Je však třeba dodat, že Ronaldo očividně výhru Modriće považuje za krádež, což nedávno fanouškům zprostředkoval i oficiální profil Cristianova muzea na Instagramu. Zaručené informace ze srdce fotbalu v Itálii proto musíš brát s rezervou.

Domů
Sdílet
Diskuse