Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2018 11:00
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov prohlásil, že útok McGregora na jeho autobus mělo uspořádat samotné UFC

SPORT UFC
Uložit Uložené

Ruský bojovník na náhody nevěří.

Conor McGregor v dubnu tohoto roku přiletěl do amerického New Yorku, aby tam napadl autobus ruského bojovníka Khabiba Nurmagomedova i se svým početným týmem tvrdých chlapců.

Tehdy ještě svět ani nesnil o tom, že si zanedlouho oba změří síly v oktagonu, a tak všechno vypadalo jako obyčejná pomsta.

Khabib však s odstupem času situaci vnímá jinak. V rozhovoru pro ruskou státní televizi prohlásil několik zajímavých věcí. Samotné UFC podle něj na 70 procent o útoku vědělo a pomohlo ho McGregorovi naplánovat, aby vzbudilo mediální pozornost před připravovaným soubojem.

Khabib se zamýšlel nad tím, jak se mohl Conor s partou chlapů dostat na parkoviště s autobusy, když ho měla ochranka dávno zastavit. I samotný autobus se nejdříve pohnul dopředu, jako by chtěl z parkoviště rychle ujet, ale pak se vrátil zpět přímo před rozzuřeného McGregora.

Nurmagomedov momentálně vede s UFC i nevadským úřadem menší válku, avšak Dana White již vícekrát podobné teorie o účasti UFC na plánování útoku odmítl.

Domů
Sdílet
Diskuse