Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2018 18:36
Čas čtení 0:00
Klára Tomková

Seznam atraktivních modelek, muzikantů a návrhářů: Vše, co potřebujete vědět o Victoria's Secret Fashion Show 2018

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Koho letos uvidíme na mole? A kde a kdy se show bude konat?

Nejsledovanější módní přehlídka roku se opět blíží. Výkonný ředitel Victoria's Secret Ed Razek prohlásil, že letošní show, která se bude konat v New Yorku, bude nejvelkolepější ze všech.

„Uvidíte více hudebních hostů, více módy, více příběhů než kdy předtím a samozřejmě 60 z těch nejlepších světových top modelek,“ slibuje. 

Mezi hudebními hvězdami letos nebude chybět Rita Ora, Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Shawn Mendes a The Struts.

Podle Instagramu andílka Jasmine Tookes bude natáčení show probíhat 8. listopadu. Zajímavostí je, že modelky jdou přehlídku každoročně dvakrát, výsledné video je pak spojením záběrů z obou dvou dohromady, a to z těch nejlepších úhlů. 

Letošní událost, nazvaná Victoria's Secret Fashion Show Holiday Special, bude vysílána na ABC 2. prosince ve 22:00 místního času, u nás budou tři ráno.

Na jaké modelky se letos můžeme těšit? 

Z andílků, které jsou stálou tváří luxusní značky spodního prádla, se můžeme těšit na Taylor Hill, Elsu Hosk, Marthu Hunt, Adrianu Limu, Stellu Maxwell, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro, Saru Sampaio, Josephine Skriver, Romee Strijd, Candice Swanepoel a Jasmine Tookes.

Jediný andílek, který bude letos chybět, je Lily Aldridge, která je aktuálně těhotná.  

Z velkých hvězd ze světa modelingu byla potvrzena Gigi a Bella Hadid i Kendall Jenner z klanu Kardashianek. 

Dále se na molu objeví Winnie Harlow. 

 
Shanina Shaik
 
Yasmin Wijnaldum 
 
Sofie Rovenstine 
 
Lorena Rae  
 
Barbara Palvin 
 
Megan Williams
 
Willow Hand 
 
Maia Cotton
 
Gizele Oliveira
 
A spoustu dalších krásek. Kompletní seznam najdete zde. Kdo letos oblíkne Fantasy Bra, ještě není známo. Minulý rok se této cti dostalo brazilské krásce Lais Ribeiro. Oblékla podprsenku v hodnotě 2 milionů dolarů. 
 
 
Co ale známo je, je návrhářka, se kterou letos Victoria's Secret v rámci show spolupracuje. Na mole uvidíte modely od řecké návrhářky Mary Katrantzou. Ta přebrala žezlo od kreativního ředitele značky Balmain Oliviera Rousteinga, který se podílel na minulé přehlídce.
 
Návrhy se ponesou v tomto duchu. 
 
 
Jaký andílek je váš nejoblíbenější a kdo si letos oblékne Fantasy Bra? To nám můžete dát vědět v komentářích.
Domů
Sdílet
Diskuse