Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2018 15:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor se vysmál Mayweatherovi za vstup do MMA. Prý s protivníkem vypadají jako z Křižovatky smrti

SPORT
Uložit Uložené

Irský bojovník byl za svůj příspěvek obviněn z rasismu.

Ačkoliv Conor McGregor prohrál souboj s Khabibem Nurmagomedovem, ze svého sebevědomí očividně neztratil vůbec nic. Ir včera pozorně sledoval, jak Floyd Mayweather ve spolupráci s japonskou firmou ohlašuje svůj premiérový zápas, který by se měl řídit pravidly MMA.

Vstup do této bojové disciplíny fanoušci dlouho očekávali prostřednictvím odvetného souboje právě s McGregorem, ale Mayweather se 31. prosince raději postaví dosud nezdolanému japonskému bojovníku Tenšinu Nasukawovi. Američan na tiskové konferenci organizace RIZIN zaujal barevným outfitem, ale McGregor měl rozdílný názor.

Na svůj Instagram přidal příspěvek, kde se boxerovi ve velkém vysmál. Nejdříve se škodolibě ptal, zda si teplákovou soupravu Floyd nespletl s pláštěm do sauny. Conora zajímalo, jestli je v Tokiu tak teplo, nebo si jen Mayweather konečně začal uvědomovat serióznost klimatických změn. Ir podle reakce netušil, na co se vlastně dívá.

Japonci Nasukawovi vynadal a zeptal se, jestli Mayweather se svým protivníkem nejdou natáčet 5. část komedie Křižovatka smrti, protože vypadají jako Chris Tucker a Jackie Chan. Svůj komentář zakončil slovy, že Floyd je prostě malý bláznivý bastard, čímž ukončil reakci na to, co se před ním na tiskové konferenci odehrávalo.

McGregor se po prohře s Khabibem opět dostává do pohody. My se snad brzy dozvíme, kdy se do oktagonu postaví znovu, protože by si měl po výprasku napravit chuť. Kdo ví, pokud Mayweather vstoupí do MMA vítězně, možná hned vyzve Ira na odvetu. Po neustálých internetových provokacích by motivace na dobití svého soupeře existovala na obou stranách.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domů
Sdílet
Diskuse