Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2018 10:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na fotce Cristiana Ronalda nechtěně zazářil nahý spoluhráč v šatně. Chiellini o focení nevěděl

SPORT
Uložit Uložené

Portugalský fotbalista si jen nevinně zapózoval.

Portugalec Cristiano Ronaldo se po zápase Juventusu proti AC Milánu mohl usmívat. Juventus si zapsal vítězství 2:0, Ronaldo krátce před koncem zápasu vstřelil gól a klub z Turína zažívá nejsilnější vstup do italské ligy po velmi dlouhé době.

Ronaldo představuje obrovské lákadlo nejen pro fanoušky, ale i pro samotné protihráče. Po zápase se do šatny Juventusu přišel se superhvězdou vyfotit náhradník z milánského klubu Raoul Bellanova.

I když si Raoul v zápase nezahrál, chtěl si domů odnést cenný skalp momentky s Cristianem, čehož se mu podařilo dosáhnout na výbornou. Fotografii spokojeně zavěsil na svůj Twitter, přičemž na jedné straně se usmívá polonahý Ronaldo a vedle něj pózuje Raoul.

Mladý hráč si však vůbec nevšiml, že vedle něj v pozadí pobíhá zcela nahý obránce Juventusu Giorgio Chiellini. Obránce zřejmě procházel ze sprchy zpět na své místo a nikdo si nevšiml, že na fotce pobíhá bez oblečení, což museli mladému hráči z AC Milána připomenout až fanoušci na sociálních sítích.

Fotka vypadá o to lépe, že na ní pózuje samotný Cristiano Ronaldo, a tak se okamžitě stala virální. Snad se Chiellini nezlobí za to, že ho celý Twitter viděl tak, jak byl stvořen. Bellanova se mu už stihl omluvit.


Domů
Sdílet
Diskuse