Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2018 15:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Monstrózní Martyn Ford se v prvním MMA zápase možná utká s íránským Hulkem

SPORT ÍRÁN
Uložit Uložené

Nikdo netuší, jak by mohl tento souboj vypadat a dopadnout.

O potenciálním MMA debutu herce a bodybuildera Martyna Forda jsme tě informovali už v polovině října. Martyn musel změnit svou životní cestu poté, co mu sny o kariéře v kriketu zničilo zranění, po kterém už ztratil potřebnou flexibilitu.

Postupem let se proto zaměřil na bodybuilding, aby ho nakonec polská MMA organizace Konfontacna Sztuk Walki přesvědčila, ať na sobě začne pořádně makat a vyběhne konečně do oktagonu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martyn Ford (@martynfordofficial),

Herec se rozhodl vylepšit kondici a flexibilitu, zpevnit tělo a vypracovat svaly na boj zblízka, přičemž svých 145 kilogramů bude muset mírně zredukovat. V posledních týdnech mu v tréninku pomáhal dokonce Eddie Hall, a tak Martyn svou proměnu myslí opravdu vážně.

Na druhé straně, v médiích se nyní objevily informace o tom, že se možná našel první soupeř, se kterým by se Ford mohl v oktagonu setkat. Neměl by jím být nikdo jiný než íránský Hulk Sajad Gharibi. Íránec se dostal do povědomí širší veřejnosti před pár lety, když začal přidávat fotky své bizarně obrovské postavy na Instagram.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený iranian hulk official (@sajadgharibiofficial),

Od té doby chtěl se svými 175 kilogramy odjet do Sýrie bojovat proti ISIS, avšak své rozměry by mohl využít v oktagonu. V minulosti se věnoval zápasení a samozřejmě bodybuildingu, což znamená, že má s bojovými sporty základní zkušenosti.

Doporučeno
Protesty v Íránu: Po smrti 22leté Mahsy Amini vyrazily tisíce lidí do ulice. Podle odborníka nelze očekávat výraznou změnu režimu Protesty v Íránu: Po smrti 22leté Mahsy Amini vyrazily tisíce lidí do ulice. Podle odborníka nelze očekávat výraznou změnu režimu 30. září 2022 14:30

V MMA se však nikdy předtím nepředstavil, což by mohlo Fordovi vyhovovat, neboť by si oba proti sobě střihli oktagonový debut. Zatím není jasné, kdy by se mohl souboj uskutečnit, předběžně se mluví jen o roku 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse