Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2018 5:44
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Brutální série Mortal Kombat oznamuje nový díl. Trailer láká na nechutné fatality plné krve

TECH
Uložit Uložené

Fanoušci legendární bojovky Mortal Kombat se mohou těšit na nový přírůstek do série. A jak se zdá, o brutalitu nebude opět nouze.

O tom, že se aktuálně připravuje v pořadí již jedenáctý díl herní série Mortal Kombat od týmu z NetherRealm Studios, se spekulovalo již pár měsíců dozadu, nyní je to však oficiální a příznivci legendární bojovky se tak mají nač těšit.

K oznámení došlo při příležitosti letošního ročníku předávání cen The Game Awards a pravděpodobně můžeme konstatovat, že své pověsti nezůstává série naprosto nic dlužna. Premiérový trailer, ve kterém proti sobě zápasí Scorpion a Raiden, se totiž po vzoru předešlých dílů nese v duchu brutálních útoků plných krve, zlomených kostí a řady dalších nechutností.

A kdo ze zmíněné dvojice známých bojovníků vyhraje, se dozvíte ve videu níže.

Zajímavou novinkou chystaného pokračování má být možnost bohatého upravování jednotlivých bojovníků, abychom si je tak mohli lépe přizpůsobit svému stylu hry. V tomto směru se tak hra zřejmě přiblíží bojovce Injustice 2 od stejných autorů, která kustomizaci rovněž nabízela. 

Těšit se taky můžeme na plejádu jak legendárních, tak i úplně nových postav a chybět samozřejmě nebude ani příběhový režim, podrobnosti o něm však zatím neznáme.

Mortal Kombat 11 se dočká celosvětového vydání 23. dubna (apríl) 2019 a hrát budeme na PlayStationu 4,  PC, Xboxu One a také Nintendu Switch.

Domů
Sdílet
Diskuse