Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2018 22:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kevin ze Sám doma po letech ožil ve známých scénách. Macaulay Culkin se zamýšlí, jak by postava žila v dospělosti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V nové reklamě se Macaulay zamyslel nad tím, jak žije dospělý Kevin.

Co neodmyslitelně patří k Vánocům? Dobrý bramborový salát a Kevin ze Sám doma. Uvědomuje si to i společnost Google, která zlákala herce Macaulayho Culkina, aby se po letech opět vžil do své slavné postavy v nové reklamě na Google Assistant.

Inteligentní asistent ti umí pomoci s otevíráním dveří, vysáváním či vyhledáváním informací na internetu, což by dospělý Kevin v boji se zloději určitě využil trochu efektivněji než své pasti.

Macaulay Culkin se přitom do kůže dospělého Kevina nevžil v náhodných situacích. Zavzpomínal si na scény, které natáčel jako dítě v originálním filmu Sám doma, a samozřejmě nemohl chybět ani původní dům či dodávka, v níž se ukrývali zloději.

Jak sám uvidíš, díky plánu zloději rychle pochopili, že Kevin není sám doma a ve skutečnosti je dům plný lidí. Google tedy svým fanouškům vzkazuje, že kdyby všichni používali Assistant, o své nemovitosti by se nemuseli bát.

Pokud ti v posledních dnech chybělo trochu nostalgie, díky dospělému Kevinovi ji rychle pocítíš. 

Domů
Sdílet
Diskuse