Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2019 15:03
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Captain Marvel dokáže cestovat v čase! Ve 4. fázi MCU nahradí Iron Mana jako hlavní hrdinka

Captain Marvel dokáže cestovat v čase! Ve 4. fázi MCU nahradí Iron Mana jako hlavní hrdinka
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Thanos by už měl pomalu začít trénovat.

Od premiéry Infinity War kolují internetem různé teorie o tom, jak by mohly hlavní hrdinové v Avengers: Endgame zvrátit katastrofální následky Thanosova lusknutí. Favorizovaná varianta se točí zejména kolem Quantum Realm a cestování časem.

V rozhovoru pro Entertainment Tonight Samuel L. Jackson (Nick Fury) promluvil o schopnostech Captain Marvel a naznačil, že klíčem k úspěchu by mohla být samotná hrdinka. Ta bude totiž patřit mezi několik málo osob, které dokáží v Marvel univerzu cestovat časem.

„V určitém okamžiku zjistíme, jak je mocná a čeho všeho je schopná. Je jednou z mála osob, které ve světě Marvelu dokáží cestovat časem,“ prohlásil Samuel L. Jackson.

Těmito schopnostmi by se měla Carol Danvers alias Captain Marvel odlišovat od své komiksové verze, která podobnou mocí neoplývá. Možná tím ale Jackson pouze naznačil, že jako jedna z mála dokáže cestovat prostorem a časem pomocí zmíněného Quantum Realm. A na 99 % to tak i bude, protože cestovat v čase leckdy jistě moci nebude.

Nedávno vydaný 3. trailer

Herec dále naznačil, že by se ve filmu mohl znovu objevit jeden z Infinity Stones, a to konkrétně Tesseract, jehož moc plánoval v Captain America: The First Avengers zneužít zloduch Red Skull (více o jeho osudu se můžeš dočíst zde).

Později se Tesseract dostal do držení S.H.I.E.L.D. Od nich vzácný Infinity Stone ukradl Loki, ale později byl poražen a Tesseract skončil pod ochranou Asgardu. Naposledy si ho však v Infinity War přivlastnil Thanos.

Záběry z natáčení

Vše nasvědčuje tomu, že Captain Marvel bude pro nejbližší vývoj Marvelu velmi důležitou postavou. Šéf Marvelu Kevin Feige dokonce potvrdil, že se ve čtvrté fázi Marvel univerza stane ústřední postavou. Na její přítomnost by sis tedy měl postupně zvykat.

Z novějších informací jsme se něco více dozvěděli i o záhadné postavě ztvárněné Judem Law. Ten se pro portál ScreenRant rozpovídal o jejím vnitřním hněvu.

Přestože rasy Kree a Skrull jsou v neustálém konfliktu, Lawova postava cítí vůči nepřátelům ze Skrull větší hněv, než bývá u jeho rasy běžné. Ten může být zapříčiněn i jeho specifickým vztahem k vyšší bytosti pojmenované Supreme Intelligence.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marvel Entertainment (@marvel),

Výkonný producent Jonathan Schwartz se pro web Collider vyjádřil, že do jejich filmů neustále sázejí semínka pro rozšíření Marvel univerza. Touto větou odpověděl na otázku portálu, který se ptal, zda je komiksový crossover Secret Ivansion součástí Captain Marvel.

Sercet Invasion se příběhově soustředil na postupné obsazování Země rasou Skrull. Jak jsi už možná zaslechl, příslušníci Skrull dokáží měnit podobu, díky čemuž byli v komiksech schopni v průběhu let zabrat na Zemi významné pozice. V tajnosti dokonce převzali i identitu některých superhrdinů.

Máme se tedy obávat odhalení hrozivé invaze, v níž polovina superhrdinů patří mezi Skrull? Zatím zřejmě ne, ale do budoucna není tato možnost, zdá se, vůbec vyloučena. Celou pravdu se však s jistotou budeme moci v Česku dozvědět již 3. března 2019, kdy nás čeká premiéra.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brie Larson (@brie.larson),

Domů
Sdílet
Diskuse