Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2019 11:49
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Poctivá nálezkyně z Jičína odevzdala tašku s 260 tisíci korunami

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Seniorce, která ztrátu nahlásila, spadl kámen ze srdce.

Poctivost je ctnost, která se moc nenosí. Alespoň se to říká. Jak ale sem tam slýcháváme ve zprávách a čteme v novinách, najdou se i lidé, kteří mají dobré srdce a nezištnou povahu.

Tyto vlastnosti zcela jistě nechyběly ženě, která v pátek 11. ledna nalezla odloženou dámskou tašku v nákupním centru v Jičíně. V jejích útrobách se totiž skrývala finanční hotovost ve výši 260 tisíc korun

Třiašedesátiletá majitelka tašky okamžitě po zjištění ztráty zkontaktovala Policii ČR a operátorovi rozrušeným hlasem oznámila, že jí kdosi ukradl tašku. Strážci zákony vyrazili na údajné místo činu a po chvíli s velkou úlevou pro všechny zjistili, že ztracená taška leží na recepci nákupního centra. 

Poctivá nálezkyně z Jičína odevzdala tašku s 260 tisíci korunami
Zdroj: Policie ČR

Tam ji měla hned po nálezu odnést neznámá žena. Policie ji na svém webu posílá poděkování za příkladné chování, ke kterému připojila konstatování, že slušní a poctivé lidé ještě nevymřeli. 

Domů
Sdílet
Diskuse