Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2019 15:19
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Ryanair spustil další slevové šílenství. Z českých měst se dostaneš do Milána, Londýna, Paříže od 128 Kč

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Ryanair opět zlevnil ceny svých letenek. Z Prahy, Brna, Ostravy nebo Pardubic se dostaneš do oblíbených destinací za nízké ceny.

„Potřebujete si letos v zimě oddechnout?“ ptá se ve své aktuální slevové nabídce lowcostový dopravce Ryanair. Ceny letenek zažívají poslední léta opravdovou revoluci, dopravci jako by se předháněli v tom, kdo přijde s výhodnějšími nabídkami. A vášniví cestovatelé si tak mohou vybírat z velmi zajímavých destinací.

Z Prahy, Brna, Ostravy nebo Pardubic se můžeš rázem dostat do některých evropských, britských či dokonce afrických destinací za mimořádně příznivou sumu.

V nabídce se nachází Paříž, Řím, Milán, Londýn nebo Stockholm z Prahy za 388 Kč, pokud toužíš po exotice, neměla by ti ujít izraelská Ovda za 527 Kč nebo Marrakéš za 913 Kč a ani italská Trapani za 700 Kč. Lokalit je v aktuální nabídce více, stačí si jen vybrat.

Na kompletní nabídku se podívej přímo na stránkách Ryanairu. Objednávej co nejrychleji, speciální nabídky takovýchto letenek bývají velmi brzy fuč.

Ryanair spustil další slevové šílenství. Z českých měst se dostaneš do Milána, Londýna, Paříže a dalších od 128 Kč
Ryanair spustil další slevové šílenství. Z českých měst se dostaneš do Milána, Londýna, Paříže a dalších od 128 Kč
Domů
Sdílet
Diskuse