Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2019 23:28
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Apex Legends se nejspíše již brzy dočká hraní sólo a ve dvou hráčích

TECH
Uložit Uložené

Vítaná novinka snad brzy dorazí.

Aktuální herní fenomén Apex Legends netřeba podrobně popisovat, jedná se o nejžhavějšího hráče na bitevním poli mezi battle royale hrami a jako bonus je zdarma. V současné hravě v popularitě poráží Fortnite, o PUBG ani nemluvě.

Uvidíme, zda tento fenomén neopadne a udrží si svoji potenciální sílu na trhu. Jedinou věc, kterou aktuální hráči hře vytýkají, je nemožnost hrát v jiné sestavě než ve skupince tří hráčů. Máte tedy na výběr: buď si složíte vlastní tým s pomocí vašich kamarádů, nebo vám hra přiřadí náhodné hráče.

Na rozdíl od zmíněných favoritů jako Fortnite nebo PUBG si tak nemůžete vytvořit například dvojici nebo dokonce hrát sólo.

To by se dle spekulací twitterového uživatele ShiinaBR mohlo brzy změnit, podařilo se mu totiž zanalyzovat některé ze souborů hry a v jednom našel zmínku o 2-man squads a sólo módu.

Zatím tedy nebylo nic potvrzeno přímo od vývojářů, nicméně by to mnozí hráči zaručeně uvítali.

Domů
Sdílet
Diskuse