Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2019 22:35
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola přišel o účet na Instagramu. Někdo mu smazal všechny fotky i videa

SPORT
Uložit Uložené

Z Instagramu hvězdného MMA bojovníka zmizely všechny příspěvky.

Nejslavnější český MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola podle všeho přišel o přístup ke svému instagramovému účtu, na němž měl přes 100 tisíc followerů. Vémola byl na této sociální síti v minulosti vysoce aktivní a fanoušky zásoboval pravidelným přísunem fotek a videí, nyní ale všechny zveřejněné příspěvky zmizely

V biu se navíc objevilo cizí jméno „Yunus Sedat Aydin“, který se označuje za specialistu přes sociální sítě. Zároveň došlo i k nahrazení profilové fotky.

Karlos Vémola přišel o svůj Instagram účet. Zmizely všechny fotky i videa
Karlos Vémola přišel o svůj Instagram účet. Zmizely všechny fotky i videa

Zatím není známo, co nebo kdo za převzetím účtu stojí. Vzhledem k načasování však podezření řady fanoušků padlo na organizaci XFN, do které Vémola ještě donedávna patřil. Poté však šokoval celou domácí scénu a přestoupil pod konkurenční OKTAGON MMA

Část fanoušků se tak domnívá, že se má jednat o jakýsi akt msty za tak trochu bouřlivý přechod ke konkurenci, který pro XFN znamenal citelnou ránu. Pro něco takového ovšem samozřejmě neexistují důkazy a jedná se o pouhé nepodložené spekulace.

Karlos Vémola se v nedávné době nechal slyšet, že jeho účet na Facebooku byl spravován právě organizací XFN, jak ale český „Terminátor“ sám několikrát zmínil, o svůj Instagram se staral sám. Je však možné, že i na této sociální síti využíval pomoc.

Co přesně se tedy událo, je v tuto chvíli nejasné. V případě, že se objeví bližší informace, které nám celou situaci ozřejmí, článek ihned doplníme. Zůstaňte proto na příjmu.

Domů
Sdílet
Diskuse