Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2019 12:35
Čas čtení 0:00
Vl Mi

12letá dívka vyvraždila rodinu, zakázali jí totiž chodit s 23letým přítelem. Když je zatkli, požádal ji o ruku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Brutální poprava vlastní rodiny pro „lásku“.

Celá youtube scéna poslední dny žije skandálem 22letého Ondry Vlčka. Ten chodil jen s 13letou slečnou a svůj vztah veřejně prezentoval na sociálních sítích. Na neobvyklou lásku poukázal youtuber peeetaaaTV a od té doby si Ondra vysloužil obrovskou negativní pozornost. Údajně ho dokonce zbili, což kolemjdoucí nahráli i na video. Jedno z jeho posledních vyjádření na margo zvráceného vztahu je, že si počká, až bude mít dívka 15 let.

Čas od času ti přineseme příběh o dětech či nezletilých, kteří spáchali nejhorší trestný čin – vraždu. Tentokrát jsme si posvítili na dvanáctiletou Jasmine z Kanady, která vyvraždila celou svou rodinu proto, že jí zakázala stýkat se s její 23letou láskou Jeremym Allanem Steinkem. Článek patří do série textů, které najdeš pod tagem Vraždy spáchané dětmi, určitě se tam zastav.

Doporučeno
Zanechala posměšný dopis s přiznáním k vraždě. Policie ho nebrala vážně, 11letá dívka opět zabíjela Zanechala posměšný dopis s přiznáním k vraždě. Policie ho nebrala vážně, 11letá dívka opět zabíjela 20. prosince 2018 12:39


Více než desetiletý rozdíl

Pravděpodobně to znáš i ze svého okolí. Mladá náctiletá zamilovaná holka, která se zakouká do o jeden či dva roky staršího chlapce. Skutečná láska, láska až za hrob, pravá láska. Na tom by nebylo nic špatného. Tradiční romantický dětský vztah, který není ničím zvláštní.

Pak tu máme případy, které hraničí se zdravým rozumem a porušují zákon. Konkrétně se bavíme o milostném příběhu dvou mladých lidí, vztah mezi jen dvanáctiletou Jasmine a třiadvacetiletý Jeremym.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @all.true.crimes,

Kontroverzní románek mezi Jasmine a Jeremym nakonec skončil tragicky. 23. dubna 2006 našli v rodinném domě Richardsonových tři nehybná těla – rodiče Marc, Debra a jejich osmiletý syn Jacob byli brutálně zavražděni. Jeden člen rodiny přežil, byla to téměř 12letá Jasmine, Jacobova sestra. Policisté ji nemohli najít, a proto podezření z vraždění pochopitelně padlo i ni.

Co však mohlo být jejím motivem? Co byl důvod, aby vyvraždila svou rodinu? Láska. Její rodiče chtěli, aby se rozešla se svým o více než 10 let starším přítelem.

Rodiče nechtěli, aby se stýkali

Marc a Debra byli zděšeni z přítele Jasmine. Trpěl depresemi, pokusil se zabít. Vychovávala ho jeho matka, alkoholička. Často se hádali, nevycházeli spolu. Aby toho nebylo málo, tak tvrdil, že je 300 let starý vlkodlak a na krku nosil amulet ve tvaru lahvičky naplněné krví. Prý se mu líbila chuť krve. Pil alkohol, bral drogy a byl „temný“. Steinke byl prostě podivín.

To bylo dost důvodů k tomu, aby rodiče rázně zakročili. Jeremyho označili za labilního a zakázali své dceři stýkat se s ním.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa (@gloomy.waste),

Domů
Sdílet
Diskuse