Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2019 16:51
Čas čtení 0:00
Dominik Čech

13letý kluk koupil své svobodné mámě auto. Prodal Xbox a dřel na brigádě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Máma je prý na syna velmi pyšná.

Krystal Preston zažila podle svých slov největší šok svého života. Svobodná matka z Nevady našla před svým domem zaparkované auto, které jí koupil její třináctiletý syn.

„William přišel domů a řekl, že mi koupil auto. Já jsem se tomu jenom zasmála. Jasně, že jsi mi koupil auto,“ píše ve facebookovém postu. Její syn ale dál tvrdil, že to myslí vážně. Po krátké jízdě jí oznámil: „Mami, tohle je tvoje auto.“

Krystal popisuje, že se okamžitě štěstím rozbrečela. „Nemám slov. Můj 13letý syn mi koupil auto!“

V rozhovoru pro KOLO-TV, William Rabillo uvedl, že nápad dostal, když na Facebooku viděl, že někdo v jeho okolí prodává auto. S prodejcem se okamžitě spojil a nabídl, že mu na oplátku dá svůj  Xbox a bude dělat práce kolem jeho domu. Prodejce souhlasil.

Williamova matka tak může ode dneška jezdit v bílém Chevroletu Metro 1999. „Jsem na svého syna tak pyšná. Má svoje dny, ale OMG, který 13letý kluk koupí své mámě auto…Williame, miluju tě a děkuji ti. Máš obrovské srdce.“

Domů
Sdílet
Diskuse