Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2019 11:30
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Jágr dal fantasticky gól jako za mlada. Prokličkoval se mezi třemi obránci a blafákem překonal brankáře

SPORT
Uložit Uložené

Hráč s číslem 68 nestárne.

Jaromír Jágr ve svých 47 letech stále kraluje ledu. V pátečním zápase zařídil výhru Kladna nad Chomutovem dvěma góly a předvedl nevídanou akci jako za mlada.

Ve 49. minutě vyrazil s pukem od modré, prokličkoval se mezi třemi obránci a obelstil brankáře Peterse blafákem do bekhendu. Drzou a technicky elegantní akci v podání legendárního čísla 68 si pochvalují jak čeští, tak zahraniční komentátoři a fanoušci.

Sám Jágr se na margo své gólové akce vyjádřil v pozápasovém interview takto: „To bylo jenom pro ty kritiky, aby viděli, jak se to dělalo dřív. Samozřejmě to nemůžu dělat pořád, nemám na to. Každý zápas je jiný, někdy se cítím dobře, jindy hůř. Dneska jsem se cítil dobře na rozdíl od zápasu v Pardubicích, kde jsem se předtím hodně trápil.“

Nicméně, majitel klubu HC Rytíři Kladno a nestárnoucí legenda zářil v zápase s Chomutovem už od začátku. Vstřelil úvodní gól v polovině páté minuty, na který mu přihrál Plekance. Jágr z pozice v kruhu tvrdě vypálil a procedil puk za záda brankáře Peterse.

Jenže už 10 minut nato vyrovnával Koblasa, a tak se musel Jágr v polovině třetí třetiny vytasit s brilantní akcí, která vynesla jemu pozornost  jeho týmu vítězství. Výhru pak už jen stvrdil Strnad gólem do prázdné brány

Domů
Sdílet
Diskuse