Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2019 18:03
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Řidič si v Brně nelegálně namaloval vlastní parkovací místo přímo na náměstí

ZAJÍMAVOSTI BRNO
Uložit Uložené

Pokus dobrý, ale tohle bohužel řidiči neprojde. Parkovací místo namalované načerno bude brzy odstraněno.

Problém s parkovacím místem se rozhodl dosti svérázně vyřešit řidič z Brna. Ten se totiž podle všeho rozhodl namalovat své vlastní, a to přímo v centru města na Náměstí svobody. O případu informoval server iDnes.

Vyznačené parkovací místo s bíle nastříkanými rohy se uprostřed náměstí objevilo bez jakéhokoliv značení, které by jej povolovalo, a tak si novinky brzy všimla i radnice obvodu. Ta na prohřešek následně upozornila městskou společnost Brněnské komunikace, která situaci nyní řeší s brněnskou policií.

Své „nové“ místo si však dotyčný řidič příliš dlouho neužije, už se totiž pracuje na jeho odstranění. „Vyznačené parkovací stání je nelegální a bylo nakresleno načerno. Odstranění provedeme nejpozději během soboty,“ uvedla Dana Průšová z Brněnských komunikací.

Co přesně se na místě událo a kdo za tímto nevšedním kouskem stojí, mají pomoci zjistit záznamy z bezpečnostních kamer, které jsou na náměstí umístěny. 

Ilustrační obrázek

Řidič si v Brně nelegálně namaloval vlastní parkovací místo přímo na náměstí
Domů
Sdílet
Diskuse