Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2019 10:29
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Tramvaj ponechanou u dálnice D1 v noci posprejovali

ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Bizarní příběh odstavené tramvaje u D1 má pokračování.

Včera dopoledne kdosi nechal u dálnice D1 tramvaj a dnes v noci ji chromem pokryl Dilema z PM crew. Mario s Ablerem přidali tagy.

Bizarní případ vyřazeného tramvajového vagonu stojícího kousek vedle dálnic asi 7 kilometrů ve směru od Prahy řeší policie od včerejšího rána. Kolem 11 hodiny jí začali řidiči oznamovat, že hned za svodidly stojí tramvaj pražského dopravního podniku. 


Jak se v průběhu vyšetřování zjistilo, jde o vyřazený vagon, který kdosi nedávno odkoupil. Policie identitu majitele zná a v současnosti prošetřuje, zda je umístění vozu vedle dálnice v rozporu s právními předpisy. Fakticky to totiž není ani pevná stavba ani reklamní plocha.

Doporučeno
U dálnice D1 někdo nechal tramvaj U dálnice D1 někdo nechal tramvaj 14. května 2019 16:48

Kuriózního případu nicméně velmi rychle využilo pravděpodobně trio sprejerů, která vagon přes noc pomalovala. Stala se tak reklamní plochou pro jejich pouliční umění.

Domů
Sdílet
Diskuse