Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2019 10:26
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Beznadějně vyprodaný koncert Billie Eilish se přesouvá do O2 areny

HUDBA
Uložit Uložené

Organizátoři se rozhodli pro náhlou změnu. Koncert Billie Eilish se přesouvá do větších prostor.

Výborná zpráva pro všechny fanoušky americké zpěvačky Billie Eilish. Její koncert, který se měl původně odehrát ve Foru Karlín a na nějž byly vstupenky vyprodány za pouhé čtyři minuty, se přesouvá do větších prostor pražské O2 areny. Ta má pro koncert kapacitu okolo 20 tisíc lidí.

Šanci tak dostanou i ti, kteří se kvůli obrovské nedostupnosti nemohli show zúčastnit. „Americká hudebnice si pro svůj první pražský koncert přichystala audiovizuální show padnoucí na velké pódium O2 areny a svým fanouškům chce dopřát ten nejlepší zážitek,“ píší organizátoři.

Vstupenky v ceně 1090 – 1490 Kč budou v prodeji od čtvrtka, 13. června, v 10 hodin v síti Ticketportal, přičemž organizátoři potvrdili, že původně zakoupené vstupenky do Fóra Karlín zůstávají v platnosti – jsou na stání a není třeba je měnit.

Kdo by přeci jen chtěl, může je od úterý 11. června (10 hodin) do středy 12. června (22 hodin) vrátit v místě nákupu a místo nich si koupit vstupenku na sezení, nebo si nechat vyplatit peníze. Stačí se do středeční 18. hodiny ozvat na email [email protected].

Domů
Sdílet
Diskuse