Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2019 13:46
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Podle herců ze Stranger Things bychom se měli dočkat ještě jedné nebo dvou sérií

Podle herců ze Stranger Things bychom se měli dočkat ještě jedné nebo dvou sérií
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo a Noah Schnapp se rozpovídali ohledně budoucnosti Stranger Things.

V pořadí třetí série Stranger Things se nám nedávno představila svým finálním trailerem, což bylo jasným indikátorem blížící se premiéry. Té se skutečně dočkáme již za několik málo dní, dnes se však pokusíme nahlédnout ještě dále do budoucnosti tohoto úspěšného projektu.

Herci Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo a Noah Schnapp se totiž nedávno zúčastnili rozhovoru pro magazín Entertainment Tonight, ve kterém se vyjádřili nejen ohledně nadcházející třetí série, ale prozradili i to, jak dlouho tu podle nich Stranger Things ještě bude.

„Dufferovi (tvůrci seriálu Matt a Ross, pozn. red.) udělali pro postavy nesmírně mnoho, a to opravdu úžasným způsobem. Jsme sice zaujatí, ale skutečně věříme tomu, že to bude fantastická série,“ prozradil v rozhovoru Finn Wolfhard. Ten zároveň dodal, že to nemusí být jejich poslední série.

Noah Schnapp následně uvedl, že seriál by měl mít pravděpodobně pět sérií. „Myslím, že bychom se měli zastavit vždy, když už příběh vypadá tak, že musí být dokončen. Žádný příběh by podle mě neměl být zbytečně natahován. Pokud již nemá co nabídnout, tak ho je třeba ukončit,“ doplnil hereckých kolegů Gaten Matarazzo.

Stranger Things
Stranger Things Zdroj: Netflix

Podle Finna Wolfharda potřebují ještě minimálně jednu sérii, aby Stranger Things zcela ukončili. Jednu, nanejvýš dvě. Herec ale prozradil i to, že Matt a Ross Dufferovi s nimi neprobírali žádné detaily v souvislosti s koncem Stranger Things. Zdá se tedy, že pravdu zná pouze Millie Bobby Brown, která v jednom z rozhovorů řekla, že přesně ví, co se stane.

Jak to však nakonec bude, na to si budeme muset ještě počkat. Momentálně je podstatné zejména to, že ukázky z třetí série vypadají fantasticky a my se už nemůžeme dočkat jejího příchodu. Všech 8 nových částí bude na Netflixu zpřístupněno již 4. července 2019, a pokud se chceš o seriálu dozvědět více, klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse