Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2019 14:22
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Cardi B a Jennifer Lopez jsou striptérky okrádající bohaté zákazníky

Cardi B a Jennifer Lopez jsou striptérky okrádající bohaté zákazníky
Zdroj: STX Entertainment
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

O podobných praktikách by Cardi B určitě mohla vyprávět.

Cardi B má za sebou temnou minulost, ke které se přiznala na Instagramu. Podle svého tvrzení se kdysi jako striptérka snažila svádět muže, které následně nadrogovala a okradla. Zajímavostí je, že si v komediálním dramatu Hustlers po boku Jennifer Lopez zahraje právě striptérku okrádající bohaté muže.

I když není Cardi B žádnou herečkou, tato role jí vzhledem k její zkušenosti ze života sedne zřejmě dokonale. Jennifer Lopez si ve filmu zahraje striptérskou veteránku Ramonu, která bude zaučovat novou dívku s přezdívkou Destiny (Constance Wu). Právě s příchodem nové tváře na scénu se striptérky spojí k společnému cíli, a tím je okrádání bohatých zákazníků.

Kromě Constance Wu, Jennifer Lopez a Cardi B si ve snímku zahrají Keke Palmer, Julia Stiles, Lili Reinhart či raperka Lizzy. Hustlers bude zřejmě velmi odlehčenou a nenáročnou komedií, která pobaví spíše ženské publikum. Samozřejmě, vzhledem ke stále svůdné Jennifer Lopez se budou mít na co dívat i mužští diváci.

Film režírovala a o scénář se postarala 41letá Lorene Scafaria. Ta v minulosti natočila komedii Šílená matka (2015) či Hledám přítele pro konec světa (2012). Obdobně průměrnou kvalitu můžeme tedy očekávat i od její novinky. Ta se do českých kin dostane 12. září 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse