Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2019 20:35
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Marvel zveřejnil plán seriálů s hvězdami MCU. Kdy dorazí Falcon, Loki či Hawkeye?

Marvel zveřejnil plán seriálů s hvězdami MCU. Kdy dorazí Falcon, Loki či Hawkeye?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

A dostali jsme i oficiální loga.

Už jsme to sice v krátkosti nastínili v dnešním článku o Fázi 4, ale studio Marvel na Comic-Conu v San Diegu kromě několika očekávaných filmů a jejich názvů potvrdil i připravované komiksové seriály, nad nimiž bude mít kreativní kontrolu přímo Kevin Feige a Marvel Studios. Ty uvidíme na streamovací platformě Disney+, přičemž první z nich dorazí už příští rok. O jaké konkrétní tedy jde?

The Falcon and the Winter Soldier

O připravovaném seriálu se Samem Wilsonem (Anthony Mackie) a Buckem Barnesem (Sebastian Stan) stále mnoho nevíme, ale předpokládá se, že se bude skládat ze 6 epizod. Kromě výše zmíněných herců byli navíc potvrzení i Daniel Brühl a Emily VanCamp, kteří si zopakují role Barona Zema a Agentky 13 (Sharon Carter).

Můžeme také očekávat, že si tu Sam oblékne kostým Capa a bude bojovat už s jeho štítem. Všechny epizody by měla zrežírovat Kari Skogland (The Handmaid's Tale, Vikings, Boardwalk Empire) a na příběhu bude pracovat i tvůrce Johna Wicka Derek Kolstad. The Falcon and the Winter Soldier dorazí na Disney+ v srpnu 2020.

Marvel seriály
Marvel seriály Zdroj: Marvel Studios

 

WandaVision

Jak již nějakou dobu víme, vlastní seriál dostanou i postavy Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany). Ten má začít natáčet už tento podzim a jeho příběh by se měl odehrávat i v 50. letech minulého století. Podle všeho bychom se ale měli podívat i do dalších období.

Novou hereckou posilou seriálu se totiž stala Teyonah Parris (Mad Men), která si zahraje dospělou verzi Monicy Rambeau. Tuto postavu jsme mohli jako 11letou vidět v sólovce Captain Marvel, kde si ji střihla Akira Akbar. Producentkou, showrunnerkou a scénáristkou seriálu je Jac Schaeffer (Captain Marvel) a jeho premiéra je naplánována na jaro 2021.

Marvel seriály
Marvel seriály Zdroj: Marvel Studios

 

Loki

Již krátce po premiéře Avengers: Endgame bylo víceméně potvrzeno, že Lokiho seriál se bude soustředit na jeho dobrodružství poté, co se mu ve filmu podařilo uprchnout a vytvořit tak novou časovou linii. V příběhu by měl cestovat časem a ovlivňovat lidské dějiny. Samozřejmě, role zákeřného Lokiho se opět zhostí Tom Hiddleston.

Co se týče týmu stojícího za Lokiho seriálem, tak showrunnerem by měl být Michael Waldron, který je známý především jako scenárista oblíbeného animovaného seriálu Rick and Morty. Waldron bude zastávat pozici tvůrce projektu, napíše pilotní epizodu a dohlédne na seriál i z pozice výkonného producenta. A podobně jako WandaVision, i Loki se představí na jaře 2021

Marvel seriály
Marvel seriály Zdroj: Marvel Studios

 

What If…?

O přípravách animovaného seriálu s názvem What If...? jsme tě už informovali v jednom z vydání našich snídaně s Filmkultem. V článku ses mohl dočíst, že půjde o antologickou adaptaci stejnojmenné komiksové série, která nám ukáže, jak by vypadaly události v MCU, kdyby se klíčové momenty udály jinak.

Během panelu na Comic-Conu bylo zároveň oznámeno, že postavě jménem The Watcher propůjčí svůj hlas Jeffrey Wright (Casino Royale, Westworld). Kromě něj ale budeš moci slyšet i hlasy herců, kteří se v MCU objevují pravidelně. Na další informace si musíme ještě počkat. What If...? uvidíme na Disney+ v létě 2021.

Marvel seriály
Marvel seriály Zdroj: Marvel Studios

 

Hawkeye

No a na závěr tu máme postavu Clinta Bartona, jehož však mnoho fanoušků zná zejména pod jménem Hawkeye. Herecký představitel tohoto hrdiny Jeremy Renner navíc prozradil, že bude v seriálu představena i Kate Bishop (jméno herečky zatím neznáme), tedy jeho chráněnka, která by měla následně převzít identitu Hawkeye. Také bychom se měli dozvědět více o Bartonovi než Roninovi. Premiéra je naplánována na podzim 2021.

Marvel seriály
Marvel seriály Zdroj: Marvel Studios

Jak je již naznačeno v řádcích výše, na všechny seriály bude dohlížet přímo šéf Marvel Studios Kevin Feige, přičemž každý z nich by mělo tvořit 6-8 epizod. Navíc, všechny postavy ztvární herci známí z MCU filmů, aby se zachovala kontinuita. Feige také v minulosti potvrdil i to, že tyto projekty budou úzce propojeny se světem MCU. Další informace najdeš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse