Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2019 15:37
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Zemřela česká královna sushi Bára Rektorová. Podlehla rakovině

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve věku 38 let zemřela Bára Rektorová.

Ve věku pouhých 38 let zemřela Bára Rektorová. Česká královna sushi, jak se uznávané gastronomce a podnikatelce často přezdívalo, skonala krátce před nedělní půlnocí. O smutné zprávě veřejnost informoval její partner Vilém Rubeš prostřednictvím Bářina oficiálního facebookového profilu.

„Naše milovaná Barunka odešla čtyři minuty před půlnocí 11. srpna, obklopena rodinou a zaopatřena poslední svátostí, z tohoto světa. Světlo věčné ať jí svítí a ať odpočívá v pokoji,“ stojí v krátkém smutečním sdělení.

Doporučeno
Džunko Tabei: Jako první žena zdolala Mt. Everest, bojovala za životní prostředí a nezastavila ji ani rakovina Džunko Tabei: Jako první žena zdolala Mt. Everest, bojovala za životní prostředí a nezastavila ji ani rakovina 3. března 2019 14:16

Ženě lékaři před čtyřmi lety diagnostikovali zhoubný nádor na mozku. Majitelka cateringové firmy Sushiqueen o své nemoci otevřeně mluvila a radila ostatním lidem, jak se na takové situace připravit a jak postupovat dál, když se člověk podobně zdrcující zprávy dozví.

I navzdory zákeřné nemoci zůstávala i nadále aktivní, organizovala akce a workshopy. Po prvotní léčbě tumor ustoupil, později se však vrátil zpět. Byla matkou dvou dětí.

Domů
Sdílet
Diskuse