Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. srpna 2019 21:19
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Žena při cvičení jógy vypadla ze 6. patra, zlomila si 110 kostí

ZAJÍMAVOSTI JÓGA
Uložit Uložené

Fotografie prý zachycuje moment těsně před pádem, podobné cviky však dívka praktikovala běžně.

Alexa Terrazas je mladá 23letá Mexičanka, která má v oblibě tzv. extrémní jógu. Namísto klasické podložky a klidných protahovacích cviků by se jí aktivity daly přirovnat k parkouru.

Podobný cvik podle bulváru El Imparcial zkoušela i na zábradlí svého balkónu, přes které se přehodila hlavou dolů. To, že bydlí na šestém patře, ji zřejmě neodradilo.

Jak zřejmě tušíš, tento pokus nedopadl dobře a Alexa přistála na příjezdové cestě s mnohočetnými zlomeninami rukou, nohou, kyčlí a závažným zraněním hlavy. Mexický deník píše o 11hodinové operaci, 110 zlomených kostech a paralýze s výhledem na několikaletou rekonvalescenci.

Na Twitteru se objevila i fotografie mladé Mexičanky, kterou některá média označují za okamžik těsně před pádem. Stejně tak ale může jít i o starší fotku, podle sousedů totiž podobná cvičení předváděla běžně.

Instagramový účet Alexy je momentálně označen jako soukromý a viditelný pouze pro její přátele.

Domů
Sdílet
Diskuse