Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2019 18:41
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Hráč Slavie jde za 310 milionů korun do Moskvy. Je druhým nejdražším českým fotbalistou, který míří do zahraničí

SPORT
Uložit Uložené

Alex Král míří do Ruska. Za 310 milionů korun definitivně přestupuje do Spartaku Moskva.

Alex Král mění dresy. Jednadvacetiletý záložník pražské Slavie oficiálně přestupuje ze svého současného působiště do Spartaku Moskva. Slavný ruský klub za talentovaného mladíka zaplatil 310 milionů korun. Informoval o tom server iDNES

Král se tak stává druhým nejdražším českým fotbalistou, který zamířil z našich vod do zahraničí. První místo v tomto směru se stále poměrně velkým náskokem drží Tomáš Rosický, za kterého Borussia Dortmund v roce 2001 zaplatila více než 500 milionů korun.

Doporučeno
České fotbalové týmy Sparta, Slavia i Plzeň se oficiálně vrací do hry FIFA 20 České fotbalové týmy Sparta, Slavia i Plzeň se oficiálně vrací do hry FIFA 20 27. srpna 2019 9:43

„Spartak je opravdu velkoklub a může si vybírat z mnoha hráčů. Jsem moc rád, že vložil důvěru právě ve mě. Věřím, že bych tam mohl nastupovat pravidelně. Pro mě i Slavii je to výhodné také ekonomicky,“ raduje se Král z přestupu.

Kvality českého reprezentanta vyzdvihl i slávistický trenér Jindřich Trpišovský, podle kterého byl Král za poslední sezónu ve skvělé formě. Do Moskvy si Král dle svých slov odnáší krásné vzpomínky na Slavii a doufá, že na sebe dres „sešívaných“ ještě někdy v budoucnosti navlékne. 

Domů
Sdílet
Diskuse